Information

Ambolten – Norring, Hinnerup

Finansiering

Budget er udarbejdet med en finansiering med 80% realkreditlån, 5% i kontant udbetaling og resten finansieret via boliglån.
I budgettet er der opstillet forskellige låntyper: Flexkort afdragsfrit flexlån, 1% obligationslån med faste afdrag

I alle ydelser er indregnet rente og afdrag på boliglån, samt ejerudgifter.

 

Bebyggelsen

Boligerne består af sammenbyggede huse med flotte glaspartier, som giver bebyggelsen luft og særpræg. Der er tre forskellige boligtyper. Med deres fantastiske rummelighed og hyggelige atmosfære samt et godt valg af udelukkende kvalitetsmaterialer, der kræver et absolut minimum af vedligeholdelse, sammenholdt med et utroligt veludført og flot håndværk, er de blandt Vibe-Huse's mange succesrige hustyper igennem de seneste 40 år. Bebyggelsen afleveres fuldt færdiggjort med belægning, hæk, græs og terrasse.

 

Procedure for køb

Når De beslutter Dem for at købe en bolig på Ambolten i Norring, Hinnerup, udfærdiger VIBE-Huse A/S en købsaftale, hvoraf købet fremgår. Ved indgåelse af købsaftale indbetales kr. 100.000,- af udbetalingen. Restbeløbet indbetales ved skødets underskrift, dog senest 7 dage inden overtagelsesdatoen

 

Køb nu og få indflydelse

Køber De i god tid, kan De få indflydelse på valg af hårde hvidevarer, inventar, klinker mv.

 

Området

Norring, Hinnerup er en forstad til Aarhus og ligger ca. 15 km fra byen. Området omkring Norring og Foldby med ca. 1.400 indbyggere har de seneste år oplevet en tilflytning af børnefamilier og er velforsynet med skole og daginstitutioner.

Området er oprindeligt en af de mange, mindre, landsbyer omkring Hinnerup, som er præget af sine naturområder med skove, å-løb og mange marker i de let kuperede terræner.

I umiddelbar forlængelse af udstykningen på Ambolten finder du Norrings idrætsanlæg hvor Korsholm IF (KIF) holder til. KIF er en sammenslutning af hhv. Korsholm, Foldby og Norring hvilket også forekommer naturligt, da de tre landsbyer i dag nærmest er vokset sammen.

Udover de fælles idrætsfaciliteter ligger Korsholm Skole i direkte forlængelse af området ved Damsbrovej. Følger du netop Damsbrovej kommer du ligeledes til Foldby Kirke. I modsat retning af Damsbrovej møder du Hinnerup med flere skoler, institutioner, kulturelle tilbud samt en lang række indkøbsmuligheder.

Der er knap 3 km fra Ambolten til hjertet af Hinnerup, hvor du ligeledes finder gode offentlige transportmuligheder mod bl.a. Aarhus, Randers og Silkeborg. I direkte forlængelse af Hinnerup Station ligger det hyggelige Hinnerup Bibliotek & Kulturhus, som gør meget for lokalområdets forankring, med gode aktiviteter, oplæg og foredrag.

 

ET GODT LOKALSAMFUND MED ET AKTIVT FORENINGSLIV OG MANGE MULIGHEDER


- Gælder det byggeri...
Vibe-Huse - Julemærkemarchen

Vibe-Huse A/S
CVR: 39 65 33 54

Vibe-Huse Ejendomme A/S
CVR: 66 34 91 28

Samsøvej 29
8382 Hinnerup
info@vibe-huse.dk
Telefon: 86 98 60 11

© 2018 by Vibe-Huse.
All rights reserved.


Programmeret og hosted af nordicweb