Information

Kildeagervej - Kolt / Hasselager

Finansiering

Budgettet er udarbejdet med en finansiering med 80 % kreditforeningslån, 5 % kontant udbetaling og resten finansieres via et boliglån i banken.
I budgettet er der opstillet forskellig lånetyper Flexkort afdragsfrit flexlån, 2 % obligationslån med fast afdrag, i alle ydelser er indregnet rente og afdrag på boliglånet samt ejerudgifter.

 

Bebyggelsen

Boligerne består af sammenbyggede huse med flotte glaspartier, som giver bebyggelsen luft og særpræg. Der er tre forskellige typer boliger. Med deres fantastiske rummelighed og hyggelige atmosfære samt et godt valg af udelukkende kvalitetsmaterialer, der kræver et absolut minimum af vedligeholdelse, sammenholdt med et utroligt veludført og flot håndværk, er de blandt Vibe-Huse’s mange succesrige hustyper i de seneste 25 år. Bebyggelsen afleveres fuldt færdiggjort med belægning, terrasser, græsplæner og beplantning.

 

Procedure for køb

Når De beslutter Dem for at købe en bolig på Kildeagervej i Kolt/Hasselager, udfærdiger Vibe-Huse A/S en købsaftale, hvoraf købet fremgår.
Ved indgåelse af købsaftale indbetales kr. 40.000 af udbetalingen. Restbeløbet indbetales ved skødets underskrift, dog senest 7 dage inden overtagelsesdagen.

 

Køb nu og få indflydelse

Køber De i god tid kan De få indflydelse på valg af hårde hvidevarer, inventar, klinker mv.

 

Området

Kolt-Hasselager er en forstad til Århus og ligger ca. 10 km. uden for byen. Området med ca. 7.500 indbyggere har de seneste år oplevet en stor tilflytning af børnefamilier og er velforsynet med skole, fritidshjem og daginstitutioner forbundet af børnevenlige stisystemer.

Der tilbydes et stort udvalg af fritidsaktiviteter fra Kolt-Hasselager Idrætsforening (KHIF) med alt fra fodbold, badminton m.m. Kolt-Hasselager Hallen er tilknyttet idrætsforeningen og er samtidig et samlested for sportsevents og andre begivenheder.

Fra Kolt/Hasselager går der hvert 15 min. bus-forbindelser ind til Aarhus C. Motorvejen E45 kan ligeledes nås inden for få minutter.

Biblioteket i Kolt/Hasselager ligger på den tidligere Kolt Skole. Det fungerer som lokalt folkebibliotek for alle beboere i Kolt/Hasselager området og har åbent hver mandag og onsdag.

For lokalområdets seniorer kan nævnes Lokalcenter Koltgården. Endvidere tilbydes en lang række hobby-fag samt ture til udlandet.

De daglige indkøb kan gøres lokalt i Kolt centret med bl.a. Fakta, SuperBrugsen samt kiosk/nærbutik i Hasselager.
Området byder desuden på bl.a. Frisør, Pizzaria, Solcenter, lægepraksis, tandlæge, Forældreforeningen Kolt-Hasselager, Kolt-Hasselager fællesråd, m.m.

 

ET GODT LOKALSAMFUND MED ET AKTIVT FORENINGSLIV OG MANGE MULIGHEDER


- Gælder det byggeri...
Vibe-Huse - Knæk Cancer

Vibe-Huse A/S
CVR: 39 65 33 54

Vibe-Huse Ejendomme A/S
CVR: 66 34 91 28

Samsøvej 29
8382 Hinnerup
info@vibe-huse.dk
Telefon: 86 98 60 11

© 2018 by Vibe-Huse.
All rights reserved.


Programmeret og hosted af nordicweb