Materialebeskrivelse

Facade- og gavlmure:

Opmuret i grå blødstrøgne massive teglsten RT473 Como fra Randers Tegl.

Bag-, skillevægge og lejlighedsskel:

H+H multiblokke, evt. værelse opsættes i gips.

Tag:

Spær fabriksfremstillede gitterdrager. Taget er sort tagpap fra Phønix tag.

Solceller:

Der opsættes solcelleanlæg fra Phønix Tag Energi

Stern/vindskede:

Zink inddækning

Tagrender og nedløb:

Arkitekttagrende 333 i Zink samt nedløb i Zink.

Isolering:

Udført efter energirammeberegning i klasse A2020. I vægge er der murbats og på loft er der Papirulds granulat og i gulvene er der polystyren.

Vinduer:

Træ/alu vinduer med lavenergiglas fra Rationel Vinduer type Aura plus, i farven antracit Ral 7016 udvendig og hvid Ral 9010 indvendig.
Vinduesbundstykker i granit.
Ovenlysvindue fra Fakro med el-styring

Gulv:

Beton belagt med klinker i entre, bad og bryggers og lamninat plankegulv Haro Tritty 100, style Gran Via 4V Oak i alle øvrige rum.

Fliser:

Der opsættes fliser på vægge indvendigt i bruseniche. Sokkelklinker i bad og bryggers. Samt klinker på gulvet i entre, bryggers og badeværelse i str. 30 x 60 cm. Over bordet i køkkenet er der mosaikklinker.

Varme:

Fjernvarme og gulvvarme i alle rum med individuel termostatstyring opbygget på Roth system udviklet til lavenergihuse med hurtig virkningsgrad.

Genveksanlæg:

Genveksanlæg i boligen, som forbedrer indeklimaet.

Lofter:

Træbeton i Extrem Fin K5 hvid.

Indvendige døre:

Glatte hvide døre m/ stålgreb.

Bryggers og garderobeskabe:

HTH model ZA – Focus, Hvidlakerede låger og rene linjer, som giver tidløst design med softline greb. Bordplader i højtrykslaminat – farve 565, rustik mørk skifer med underlimet vask i stål i bryggers. I Soveværelset er der skydelåger, samt til inddækning af teknikskab og vaskesøjle.

Køkken:

HTH model ZA – Focus, Hvide laminatlåger med softline greb og led spor under overskabene. Bordplader i højtrykslaminat – farve 565, rustik mørk skifer med underlimet sort vask.

Bad:

HTH model ZA – Focus, Hvidlakerede låger, Helstøbte bordplader i hvid med istøbt vask. Spejl over vasken hvor der monteres 2 stk. lamper.
4 stk. håndklædekroge og 1 stk. toiletpapirholder.

Malerarbejde:

På vægge opsættes filt, der behandles med fulddækkende hvid maling. Indfatninger og fodlister males i hvid.

Installationer:

Der er forberedt for installation af tv i alle rum. Udvendig belysning ved hoveddør, langs gavl facade og på haveside. Der er ført strøm ud til skuret samt der er lavet 1 stik udv. på havesiden. Der er en udv. vandhane på indgangssiden.

Hvidevarer:

Simens Indbygningsovn sort HB478GCB0S, Siemens Induktionskogeplade EH631BEB1E, Simens udtræksemhætte sølvmetallic LI64MA520, Simens Indbygningskøle/fryseskab KI38VV20 og Simens Opvaskemaskine SN614X04AE. Forberedt for installation af vaskemaskine og tørretumbler.

Udvendig:

Grunden afleveres pålagt med muld, tilsået med græs og tilplantet med hæk mod naboer og skel. Der lægges belægning som grå IBF 20X40 i vognly/udhus og adgangssti frem til fordør samt på terrassen. Der kan forekomme skråningsanlæg eller støttemur inde på grunden. Fællesarealer afleveres ligeledes færdigbeplantet og tilsået med græs.

Vognly/redskabsrum:

Carport UNA Wall fra Lyngsøe. Uisoleret redskabsrum på ca. 9 kvm.

 

Ret til ændringer forbeholdes


- Gælder det byggeri...
Vibe-Huse - Julemærkemarchen

Vibe-Huse A/S
CVR: 39 65 33 54

Vibe-Huse Ejendomme A/S
CVR: 66 34 91 28

Samsøvej 29
8382 Hinnerup
info@vibe-huse.dk
Telefon: 86 98 60 11

© 2018 by Vibe-Huse.
All rights reserved.


Programmeret og hosted af nordicweb